Concert RAC 105 amb "Nil Moliner", "Animal", "Ramon Mirabet" i "Buhos" dins de "La Festa Major de les emissores de ràdio"


Concert RAC 105.

20.30 h - Nil Moliner (Catalunya; pop). Després de treure el seu EP "Hijos de la Tierra", ha arrasat a les plataformes digitals amb uns temes que creen addicció. Us parlem d´un cantautor que fins i tot ha compost un dels temes candidats a anar a Eurovisió en la darrera edició.

21.30 h - Animal (Catalunya; fusió). Gerad "Goku" Aledo va néixer a Sant Quirze del Vallès, ha treballat amb diverses bandes dedicades a la fusió musical i ha triomfat en solitari col·laborant amb el productor Ermengol Mayol. Ja heu escoltat "La melodia del foc"?

22.45 h - Ramon Mirabet (Catalunya; cançó / indie folk). Fa alguns anys amb prou feines el coneixíem, tot i que ja era popular a França; però un disc editat el 2016 ho va canviar tot. Enguany ha passat pel Festival Cruïlla i acaba de treure un nou disc que segur que sona en aquesta Mercè.

00.30 h - Buhos (Catalunya; pop-rock). El grup de Calafell, dedicat al rock i el mestissatge musical des del 2005, s´ha convertit en una veu imprescindible del rock a casa nostra. Acaben de treure "La gran vida", amb temes tan explosius com "Volcans".

Concert RAC 105 amb

Informació
Divendres 21 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
divendres a les 20:30 h

Entrada Gratuïta

Nil Moliner
a les 21:30 h Animal
a les 22:45 h Ramon Mirabet
a les 00:30 h Buhos